Veldig god nyhet!

I dag fikk jeg en veldig god nyhet! Jeg har nemlig vært på leting etter ny jobb en stund og det har ikke alltid vært like lett. Det er mange konkurrenter om jobber der ute, så det å få tilgang til drømmejobben viste seg å være vanskeligere enn det jeg trodde. Men i forrige uke var jeg på intervju for en veldig spennende stilling, og i dag underskrev jeg kontrakten!

Min nye arbeidsgiver er ingen ringere enn Norgebygges.no, som er en bedrift som jobber mot og med det norske byggemarkedet. Det de gjør er å samle inn informasjon om byggeprosjekter over hele Norge, og bruker det til å bygge en database over hva som til enhver tid skjer i byggenorge. Slik kan kundene deres alltid ha oppdatert informasjon om byggeprosjekt og om hva som skjer rundt omkring, og dermed kunne få tilgang til nye kunder og forretningsmuligheter. Dette er som du sikkert skjønner rettet mot bedriftsmarkedet og ikke private personer.

Jeg gleder meg veldig til å begynne i ny jobb, og jeg er veldig glad for at det er i et firma i så sterk vekst som Norgebygges.no! Det gir noen helt unike muligheter for karriereutvikling og jeg kommer til å lære veldig mye.  I tillegg virker kollegaene mine veldig hyggelige, og Norgebygges.no virker som en morsom og uformell arbeidsplass med veldig dyktige folk. Og det er kjempeviktig, for trivselen på jobben står og faller på hyggelige kollegaer spør du meg. Dette blir moro, og jeg gleder meg veldig til første arbeidsdag!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *