Tips for deg som skal investere i ny sofa

I dette blogginnlegget har jeg valgt å skrive om et emne som mange e-mailer meg om, og det er hvordan du finner den perfekte sofaen. Det er virkelig et møbel som er utrolig viktig i hjemmet, fordi vi ofte tilbringer mye tid sammen der, og den skal være både elegant og komfortabel på samme tid.

 
Her vil jeg derfor gi gode tips for deg som skal ut på nett og kjøp sofaer.

 
Finn en butikk som har din stil
Det er utrolig mange møbelkjeder på markedet i dag, og noen ganger føles det som det åpner opp en ny hver måned. Selv om det kan føles som at alle har omtrent samme stil så det er vanligvis en viss rød tråd i deres sortiment som skiller seg åt mellom kjedene. Hvis de ikke hadde hatt denne røde tråden hadde de aldri vært i stand til å overleve i konkurransen.

 
For de som nå jakter på en sofa trenger du selvsagt å se hvilke av disse kjedene som har en stil som passer deg. Jeg har kjøpt min sofa på www.chilli.no, og det var fordi jeg syntes at deres stil passer meg best i smak, og det var fornuftige og rimelige priser på deres sofaer. Jeg fant en sofa som jeg kunne velge farge på både når det kom til hjulene, men også det materialet jeg ønsket på beina på sofaen. Jeg valgte messing som materiale for hjulene og valnøtt til beina. Den passer perfekt i mitt hjem!

sofagruppe

En pen sofagruppe fra Trademax som jeg har i mit hjem! 🙂

Det neste du må avgjøre er budsjettet ditt
Du må ha et budsjett som du kan forholde deg til når du leter etter en sofa. Det finnes veldig mange forskjellige varianter og i mange forskjellige grader av kvalitet og hvis du spør meg så syns jeg det er bedre å spare litt ekstra og kjøpe det du virkelig ønsker enn å lete etter budsjett alternativer bare fordi du ikke har råd til sofaen du virkelig ønsket å kjøpe.

 
Men med det sagt trenger du faktisk ikke betale titusenvis av kroner for en god sofa heller, fordidu kan finne svært gode senger med god kvalitet for under 10 000 kroner. På Trademax er det noen eksempler du kan se på.

 
Jeg håper mitt råd vil hjelpe deg i jungelen av alle sofaer som er tilgjengelig der ute 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *