Sprit opp badet med nytt inventar

I den forrige posten var vi inne på hvordan man kan oppgradere soverommet sitt, og snakket om fordelen med sengegavler. Men på samme måte som den kan friske opp et soverom, kan et nytt dusjkabinett gjøre det samme for badet. Det skal vi fortelle litt om nå.

Komfort og opplevelse
Et ordentlig kabinett for dusjen øker ikke bare komforten når man dusjer, men det kan også gjøre den estetiske utformingen av rommet penere. Det er en stor del av blikkfanget når man går inn på et baderom, og er det umoderne og slitt vil det raskt trekke ned opplevelsen av rommet.

Det er flere typer kabinetter man kan velge mellom. Det viktigste er selvsagt at man finner et som passer i forhold til størrelsen på badet. Tenk også da hva type dør som er mest praktisk. Unngå feilen å kjøpe et kabinett som har en dør som skyves ut om det er trangt om plassen til veggen. Velg da heller en skyvedør.

dusjkabinett

Størrelser og bruk
Unngå opphopning av forskjellige såper, balsamer og sjampoer ved å velge et smart kabinett med hyller integrert. Avhengig av budsjettet ditt kan du gjerne også se etter den mer stilrene moderne utformingen som ikke har noen synlige skjøter. Glassvegger er det fineste og mest tradisjonelle sammen med marmor gulv. De minste kabinettene er vanligvis rundt 81 x 81 cm og går normalt opptil 101×101. Har du stort bad og litt ekstra å bruke, får du mye igjen for en investering i et kvalitetskabinett.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *