Slitte puter med stjerner

Vi fikk en epost i dag at nettbutikken Cara Chic har et salg på puter, gardiner og andre tekstiler. Det var bare å åpne Firefox og gå til Cara Chic. Det var ikke bare et salg, det var super salg. Halv pris på alle typer tekstiler. Besøk Cara Chic raskt nå før alt blir utsolgt!

Tilbudet omfatter ca. 50 forskjellige ting, og alle er veldig vakre. Denne møbelbutikken på nettet spesialiserer seg på shabby chic, så du kan regne med at alle tekstiler på salg vil passe perfekt inn i ditt hjem.

Vi ble forelsket i to modeller av hvite puter med stjerner. Stjerner er egentlig kanskje ikke så veldig shabby chic, men Cara Chic har skapt de vakreste puter med elegante små stjerner i gull. Det er ingen rhinesten eller lignende det handler om små, men vakre broderier i den tynneste gulltråd. Hjørnene er slitt og du kan se denim under putetrekket. Det er virkelig en veldig fin detalj. Vi kunne ikke motstå disse og satte en håndfull i kurven og sjekket deretter ut. Det var vanskelig å motstå fristelsen for å kjøpe mer, men vi vil være tilbake for å handle mer om kort tid.

”Stjerneputene” passer i lenestolen i skinn eller i den hvite sofaen. Hvis du har et lite hjørne fri i et rom, kan du supplere med lysestaker i en matchende farge for å skape en herlig plass for lesing eller bare et sted for å hvile og slappe av.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *