Madrassens betydning for søvnen din

I dag tenkte vi at vi ville skrive noen linjer om et møbel som vi bruker mellom 45 og 60 timer hver uke. Et møbel som er så veldig viktig for hjemmet, selv om det kanskje ikke har den mest elegante designen, og selv om det rent interiørirsk ikke er noe du kan gjøre så mye med. Hva kan de være tror du?

Jeg snakker selvfølgelig om madrasser.

Madrassen er hjemmets livmor
MadrassNår du investerer i interiør for soverommet ditt, så du må forstå forskjellen mellom form og funksjon. For eksempel – en seng ramme kan du absolutt velge mellom ulike alternativer for, så att du skal få den design du ønsker. Men når du velger en madrass for sengen, må du huske at den må fungere godt. Du vil nemlig bruke utrolig mange timer av livet ditt der, og det kan være avgjørende for fysisk helse og ryggens tilstand.

Velg mellom hard eller myk madrass
Jeg har veldig sjelden problemer med ryggen min og har personlig valgt en ganske myk madrass for min seng. En myk madrass blir nesten som en livmor hvor det føles som om du sover i madrassen, ikke på madrassen.

Hvis du har problemer med ryggen din anbefales vanligvis en hardere madrass. Det samme gjelder for eksempel hvis du sover på magen. For de som sover på magen og har en myk madrass, bli det ofte en dårlig belastning på korsryggen nemlig.

Jeg sammenlignet noen madrasser på nettet og funnet gode alternativer på Chilli.no sin nettside. Det var madrasser i forskjellige hardheter til gode priser, og jeg vet fra tidligere at det ofte går raskt og smidig med levering hvis du bestiller derfra (jeg har kjøpt noen andre møbler derfra før).

Andre gode tips for en god natts søvn
Bortsett fra at skaffe en madrass som får deg å sove godt og tilpasset til kroppen din, er det mange andre gode tips for å sove godt. Jeg har skrevet ned mine beste tips for deg her:

  • Sørg for å alltid holde soverommet ryddig for å redusere stresshormonet
  • Hvis du har luft mellom skapet og taket skal du aldri lagre ting der. Det bringer negativ energi.
  • Kjøp runde tepper til soverommet. Sirkelen som symbol sies å være avslappende.
  • Lytte til avslapping musikk.
  • Slå av mobil og PC senest 22 pm.

Det var mitt råd for denne gang. Send gerne en e-post!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *