La oss snakke om spisebord!

Noen som virkelig har kommet tilbake på moten nå når vi snakker om interiør er det runde spisebordet. Totalt sett er høst motet mye om å arbeide med sirkler og sirkulære mønster i det hele tatt, men vi har tenkt å vie et innlegg spesielt om spisebord og hva du kan tenke på når du skal dekorere kjøkkenet.
Ridderne rundt det runde bordet
Jeg virkelig elsker når historien gjentar seg, og når vi ser hvordan motet vil komme tilbake i lyset. Nå er det på tide å skifte spisebord du har der hjemme til et rundt sånn, men du trenger ikke være redd for økonomien – finn gode priser på loppemarkeder, gjennom kjøp og salg sider på Facebook eller billig online på kjeder som exempelvis trademax.
Kjøp nyt
Hvis du ikke har så mye tid, og kanskje ikke har tid til å renovere nå gamle bord er det faktisk praktisk at handle på nettet til en god pris. Nedenfor er et eksempel som du kan finne på nettet for mindre enn 1500 kroner. En veldig fin rundt spisebord, ikke sant?

bordet
Mange kjeder og nettbutikker i dag tilbyr møbler til rimelige priser hvis du bare tar litt tid til å se deg rundt. Akkurat dette eksempelet fant vi på Trademax, og denne borden heter Mille. Så søk på navnet Mille hvis du er interessert i akkurat denne modellen.
Hva du bør se etter i første omgang er at det skal gjøres på en god kvalitet og at det har blitt testet under veien, med de ulike kvalitetstester som finnes på markedet. Når det gjelder farge og form, vet du hva som passer din stil beste!
Kjøp brukt å male det selv
Det billigere og mer økonomiske alternativet er at du ser deg rundt på loppemarkeder, second hand butikker og på internett for gamle bord som folk selger brukt. Der kan det noen ganger kreves litt håndarbeid, men det er ikke så vanskelig og tidkrevende som du kanskje tror. På internett kan du finne mange videoer som viser hvordan du gjør dette enkelt.
Her, for eksempel, har vi funnet en god og pedagogisk film som viser hvordan du kan male i stilige mønstre:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *