Hyller og hylleplan

Shabby chic handler veldig mye om effektiv bruk av plass i hjemmet. Den tradisjonelle skandinaviske innredningen er minimalistisk og alle overflater bør helst være så åpne og luftig som mulig. Det motsatte gjelder for shabby chic. Less is NOT more. Hvert hjørne av hvert rom bør bli utnyttet til det maksimale. Den enkleste måten å gjøre dette på er å bruke hyller.

Det er noen produsenter av hyller og hylleplan som har omfavnet shabby chic stilen med åpne armer. Noen eksempler er norske Fiffix, danske København Design og svenske Bohème. Disse tre produsentene utformer de vakreste hyller for plassering i både flatt underlag og i hjørner.

En hylle i hjørnet gjør underverker for et rom, enten det gjelder kjøkken, soverom eller stue. Med noen hyller kan du få plass til vakre lys og andre dekorative ting. Selvfølgelig kan du også bruke hyllen som en dumpingplass for nøkler og lignende. Med de samme hyller i hver ende av rommet, rammer du inn rommet på en vakker måte.

Flate hyller fungerer bra overalt, men kanskje spesielt på kjøkkenet. Hvorfor skal du for eksempel ha krydder i en skuff når du kan ha dem stilt opp på en hylle? Gamle emaljekanner og mugger i sink kan også pryde en hylle på kjøkkenet.

Fargen da? Selvfølgelig er hyllen hvit. En hvit hylle er stilig og den hvite fargen gjør det også enkelt å dekorere med blomstermønstre og lignende. Eksperimenter med forskjellige hyller og få en ekte shabby chic-følelse til ditt hjem.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *