Fra madrasse till senger

Vi gjør en naturlig overgang fra å skrive om madrasser til å skrive om senger. For dette blogg-innlegget har vi jaget og skannet hele nettet etter billige senger og funnet gode tips som vi ønsker å gi dere lesere. Her vil vi derfor presentere gode og billige senger som vi rekommander.

Når vi ser på senger så det er fremfor alt et par ting som vi mener er viktigere enn andre ting å gjøre sin vurdering basert på. Nedenfor er en god ”huske” liste for å ta med deg før seng kjøpet hvis du har en tendens til å ha problem med å vite hvordan du skal velge riktig.

  • Pris
  • Materiale for rammen
  • Farge på materiale
  • Bredde og lengde
  • Med eller uten bein
  • Sangram

Et luksushotell seng eller en mer elegant enkelhet?
Akkurat som vi skrev om madrassen så er sengen et viktig kjøp. Når du snakker om å kjøpe seng så er det ofte en helhet man snakker om. Da bør den inneholde både madrassen og sengrammen. Noen ganger kan du finne pakker der alt er inkludert, men det er like lett å plukke og velge fra ulike sted. Vi har funnet våre favoritter på Trademax.

En luksuriøs Hilton seng
Dette er en av våre favoritter fordi du får så mye seng for så liten pris. Dette er en luksuriøs men samtidig klassisk stil som vil fungere i mange år hjemme uten å bli utdatert på noen måte. Godt valg for de som jager etter din første seng!

hilton lyxig seng

Nydelig stor kontinentalseng
Hvis du er fler i familien eller bare elsker å få mye plass når det er tid for å sove, så er det bare å sjekke ut en deilig kontinental seng. Alle virkelig trenger å teste denne typen av seng noen gang i sin liv, fordi de er virkelig ”en av tusen.

stor kontinental

En stor pakke med alt
Det finnes også de som synes det er praktisk å handle en stor pakke med alt. Denne elegante pakken likte vi veldi mye (nesten slik at jeg kanskje nødt til å kjøpe det selv). Den stilige sengetøy til er absolutt et must, syns dere ikke?

elegant

Har du en annen type seng du mener bør være på vår liste?

Send oss bilder så at vi kan komme til å gjøre en collage her framover kanskje!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *