Fantastisk senger i en eldre stil

KontinentalsengDe fleste senger som selges i dag har et ganske likt design med en ramme, ben i nøytrale konfigurasjoner og muligens en sengegavl i stil med sengen. De fleste av oss ser rett og slett sengen bare som et møbel for søvn, ikke noe mer, og produsenter av senger følger selvfølgelig den generelle trenden. Det er imidlertid noen sengeprodusenter som gjør ting litt annerledes.

Clou Beds er en slik produsent. Clou Beds skaper fantastiske senger i de mest fantasifulle utforminger. Jada, er selve sengen en vanlig rektangulær historie (ellers ville det ikke være en seng!), men designet er alt annet enn vanlig. Blant annet har Clou Beds spesialisert seg på himmelsenger i de mest hjemmekoselige og vakre materialer. Bena er alltid rikt dekorert og hodegjerde er alltid en vakker ting i hvitt tre med svært fine detaljer.

Chic Furniture produserer kontinentalsenger med en unik touch. En kontinentalseng er vanligvis en ganske nøytral møbel. Den er imidlertid langt mer shabby chic enn en vanlig seng og Chic Furniture er den sengprodusent som er best på å gi shabby chic fans hva vi ønsker. Material og farge minner om gamle dager; en seng fra Chic Møbler er virkelig perfekt på soverommet for noen som elsker shabby chic.

Det er noen nettbutikker som selger mer fantasifulle modeller av senger. En leverandør som vi mener du bør se litt nærmere på er Trademax. Du kan finne mange forskjellige sengemodeller i alle størrelser. Deretter, er det bare for deg å øve litt i magi!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *