Design i soverommet

Jeg synes det er mange som glemmer hvor viktig soverommet og innredningen der kan være for livskvaliteten. Vi tilbringer tross alt fler timer her enn i noen andre rom, og skaper man en rolig og innbydende stemning her sover man bedre, blir bedre til sinns og gjør at man rett og slett koser seg mer her.

Vi har vel alle kjent hvor deilig det er å legge seg i nytt sengetøy for første gang, og det jeg er ute etter er å skape et soverom som gir deg den følelsen hver gang du kommer inn døra. Med andre ord et rom som virkelig føles som hjertet av det redet et hjem tross alt er.

Senger, senger, senger!

Det viktigste møblet på soverommet er uten tvil sengen. For å skape et innbydende rom holder det ikke med en rammemadrass, en seng er hovedpersonen og vil være det første man legger merke til når man kommer gjennom døra. Det er derfor viktig å kjøpe en seng som kan sette temaet for rommet, alt annet blir da til tilbehør som understreker designet. Senger finnes overalt, men en av de beste butikkene jeg har sett med senger finnes på trademax.no. Du finner et veldig stort sortiment av senger her, så Trademax burde ha noe for enhver smak.

Jeg fant i hvert fall masse spennende senger her med nydelige design, så her kommer jeg virkelig til å slå meg løs! Det finnes også masse spennende nattbord og soveromsmøbler her som passer til så dette er virkelig soveroms-himmelen!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *