Dekorere sengen med puter og sengetepper

SengKan en vanlig seng være shabby chic? Selvfølgelig! Sengen er trolig utformet på en moderne måte, heldigvis! Du ønsker ikke å sove i en seng fra tidligere tider. De var ikke veldig behagelig! Dessuten var de veldig korte. Folk var kortere tilbake i fortiden. Har du en moderne seng, bør du ikke begynne å endre selve rammen og «kroppen» for å gjøre den shabby chic. Hva du bør gjøre i stedet er å dekorere sengen, blant annet med sengeteppe og puter. Hvis du ønsker å gå et skritt videre, kan du selv sette opp et vakkert stoff over sengen slik at det blir som en himmelseng. En himmelseng er virkelig shabby chic!
Hvilke puter og sengetepper bør du velge? Her er det din egen smak og dine egne preferanser som avgjør, men du kan med fordel bruke de vanlige prinsippene for shabby chic. Et sengeteppe av tynt svart stoff er ikke shabby chic. Et hvitt sengeteppe i tykkere stoff med blonder og andre vakre detaljer på er på den annen side virkelig shabby chic. Det er en fordel om sengeteppet går ned godt på begge kortsidene og langsidene. Det blir mer koselig slik. Ett tips er Jotex som har fine tepper og puter i shabby chic. Jeg har nylig oppdaget Jotex som er et svensk forretnings som har både nettbutikk i Norge og Sverige. Grundig anbefales!
For puter, kan du tenke på samme måte. Koselig og hjemlig. Du kan eksperimentere mer med farger, men du gjøre aldri feil hvis du velger hvitt som basis. Putene kan også gjerne være store og myke.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *