Bokstaver og veggord

Bokstaver og veggord er en del av en «felles» interiørstil. Det er ikke bare shabby chic fans som ønsker å dekorere hjemmene sine med vakre bokstaver og veggord. Bokstaver og veggord er definitivt shabby chic, men du ”må” ikke bruke ting i metall eller nylon, i alle fall ikke hvis du ønsker å være helt trofast til shabby chic-stilen. Veggord i nylon kan imidlertid være ”godkjent” hvis de er utformet med en grasiøs stil med klassisk eleganse.

Et populært tema er ”Live, Love, Laugh.” Det er et flott budskap som du kan plassere på kjøkkent samt stuen eller soverommet. Et annet tema er bokstaver som sier i hvilket rom du befinner deg, som for eksempel ”Kjøkken” eller ”Soverom”. Disse bokstavene kan du plassere på vegger, over dørene eller lignende. Det er morsomt å skape separate avdelinger i hjemmet. Hvis du har et favorittrom i hjemmet, hvorfor ikke sette opp veggord med teksten ”Favoritt rommet” eller lignende? Det beste er at du ikke absolutt trenger å kjøpe ferdige veggord. Du kan bruke individuelle bokstaver for å lage dine egne ord.

Veggord over sengenVi her på Tingeling elsker bokstaver og veggord. Vi har faktisk mengder av veggord i hjemmet. Trine har satt opp bokstaver for hvert rom og har inspirerende veggord på veggen over sengen i soverommet og på kjøkkenet ved ovnen. Sofia er litt mer sparsommelig med dekorasjoner, men har satt opp vakre bokstaver i hvitt tre i stua.

Man kan eksperimentere med bokstaver og veggord. Vi er sikker på at du klarer å lage fantastiske dekorasjoner.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *